NEKAD

  • VEGA d.o.o. se razvila od male samostalne zanatske radnje za remont i servisiranje liftova pod nazivom ELMAMOST, koja je otvorena 1991 godine. Iskustvo u liftovima datira još od davne 1975. godine, sakupljano u tada najvećoj firmi na Balkanu David Pajić-DAKA, koja je radila liftove širom sveta, a najviše – Irak, Libija, Kuvajt.
VEGA 3

DANAS

  • Danas zauzima jednu od liderskih pozicija na prostoru Srbije i prestavlja osposobljenu organizaciju za inženjering, projektovanje, konsalting, montažu, remont, modernizaciju i servis hidrauličnih i električnih liftova, pokretnih stepenica – eskalatora, pokretnih traka – travelatora, parking sistema za automobile, kompletnog programa za slabo pokretne i osobe sa hendikepom, kao  i ostale opreme iz oblasti vertikalnog, kosog i horizontalnog transporta ljudi i tereta.
  • VEGA d.o.o. radi po sistemu ”ključ u ruke” koji obuhvata: studije, analize, konsalting, izradu projektne dokumentacije, izradu dela opreme, nabavku i uvoz opreme i matrijala, montažu, puštanje u rad, atestiranje i predaja na upotrebu korisniku. Sve svoje poslove VEGA d.o.o. izvodi kvalitetno i vrlo efikasno. Pored proizvodnje i montaže  VEGA d.o.o. izvodi i servis u garantnom roku kao i van garatnog roka, sve vrste remonta i modernizacije liftova i ostalih uređaja iz domena osnovne delatnosti naše specijalnosti. Naš projektni biro je vrlo savremen i stoga težeći da održimo korak sa “liftovskim” svetom radimo na zvanično uvezenom softveru od čuvene Nemačke firme “DigiPara” GmbH LIFT DESIGNER 5, koja je evropski lider u izradi softvera za projektovanje liftova. Izrađujemo sve vrste idejnih i glavnih kao i projekte izvedenog stanja za sve vrstesredstava iz horizontalnog, kosog i vertikalnog transporta lica i tereta. Pužamo asistenciju arhitektonskim biroima i projektantima u pronalaženju rešenja i prevazilaženju najrazličitijih barijera koje se pojavljuju u savremenoj arhitekturi. Dajemo savete Investitorima oko odabira najboljeg, najefikasnijeg i najisplativijeg rešenja za izbor opreme, iz našeg domena, za njihove objekte.
  • Sarađujemo sa vodećim svetskim proizvođačem liftova OTIS (SAD), kao i sa više renomiranih svetskih proizvođača kako bi smo najbolje odreagovali na sve zahteve klijenta, a sve sa ciljem da se našim klijentima isporuče najsavremeniji liftovi sa hidrauličnim ili električnim pogonom. Nudimo široku lepezu liftova, od najekskluzivnijih liftova visoke klase,  sve do kućnih (HOME LIFT) liftova.
  • VEGA d.o.o. zapošljava 37 radnika (stalno zaposleni) + povremeno angažovano osoblje, koji su visokokvalifikovani i specijalizovani za sve vrste pogona i upravljanja, posebno mikroprocesorskih, kao i za montažu postrojenja različitih proizvođača liftova, marketinga, komercijale, knjigovodstvenih usluga, kao i diplomiranih mašinskih i elekto inženjera. Ukoliko među našim osobljem ne postoji kadar koji je neophodan kako bi se odgovorilo na vaš zahtev tu su naše partnerske kompanije koje su uz nas da pruže vrhunsku uslugu bez obzira na realne okolnosti vezane za vaš objekat ili projekat. Na ovaj način VEGA d.o.o. uspeva da zaokruži celokupnu ponudu usluga koje su vam predstavljene i uvek na raspolaganju.